Lees meer

Valentijn bij u thuis

Op Valentijnsdag hangt er een tikkeltje meer liefde in de lucht  dan gewoonlijk.  De liefde en de vriendschap staan centraal in de talloze  verhalen en  legenden over Valentijnsdag.  In normale omstandigheden hadden wij jullie graag verwelkomd in ons intieme decor.   Het Valentijnsweekend is hét moment bij uitstek om tijdens een intiem etentje of een romantisch ontbijt, samen met uw geliefde en/of familie en vrienden, te genieten van onze Valentijnsbox.  

We  serveren het Valentijnsmenu op 12,13 en 14 februari.

Het Valentijnsmenu start met een 4 minigerechtjes om te delen.  Verschillende bites van vis en vlees zijn geselecteerd om samen van te genieten.  Nadien volgt er een individueel hoofdgerecht.  Het dessert bestaat uit verschillende zoete lekkernijen en is ook weer om te sharen.  Wij hebben het meeste werk gedaan, maar het is aan u om de finishing touch te geven aan de gerechten.  In een korte uitleg op papier leggen wij uit wat hiervoor de laatste stappen zijn, zodat u heerlijk kan genieten van onze feestelijke gerechten bij u thuis zonder zorgen!

Afhalen kan op vrijdag en zaterdag tussen 16.30u en 18.00u en op zondag tussen 11.00u en 12.30u.  

Bent u niet in de gelegenheid om de gerechten bij ons af te halen, denken wij graag met u mee. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat mag u verwachten?

amuse van onze chef, huisgebakken brood, boter, Valentijnsmenu, water, sweetness voor bij de koffie

  • Om het Valentijnsmenu (12, 13 & 14 februari) te bekijken : klik HIER (€ 45,00 p/p).

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...