Lees meer

Picknickbox

 

Genieten van een picknick

De basisingrediënten voor een gezellige picknick?  Een grote box, hoevebrood, vers beleg, een zacht dekentje en vooral heel veel tijd en ruimte. Om te genieten van al het lekkers.  Om te leren touwtjespringen.  Om op zoek te gaan naar vlinders of kikkers.  Om te genieten van de rust.  Om in reusachtige bomen te klimmen.  Al die dingen hebben we in de Kempen in overvloed.

Tijdens een picknick geniet u van onze rijkelijk gevulde picknickbox.  Op het menu staan verse en gezonde producten in onze gekende stijl.  Maak de beleving compleet en vraag naar een échte ouderwetse rieten picknickmand (waarborg € 50,00).

U kan de picknick combineren met een fiets- of wandeltocht.  Wat dacht u bijvoorbeeld van de ‘Corsendonk Fietsroute’?  Alle info hieromtrent is hier verkrijgbaar of kan u meteen bestellen via onderstaande bestelpagina.  Onze medewerkers geef u eventueel ook graag meer uitleg over de verschillende wandel- en fietsmogelijkheden!  In Oud-Turnhout zijn verschillende picknicktafels.  Blijf je liever vlakbij?  Dan kan je ook genieten van uw picknick in onze weide.  Bekijk HIER onze folder.

 

Wat mag u verwachten?

Verschillende soorten brood, kazen, fijne vleeswaren, wrap met zalm en kruidenkaas, kerstomaatjes, mozzarella, radijzen, toast met humus, krabsalade, ham-preisalade, groentequiche, fruitsalade, mini-dessert van de chef , flesje limonade, flesje ijswater, afbreekbaar bestek, servetten, plaid en bekers  (€ 26,50 p/p)

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...