Lees meer

Ontbijten bij u thuis

Genieten zonder de deur uit te moeten

Geen zin om de deur uit te gaan?  Heeft u al eens gedacht aan een ontbijt aan huis?

Voor onze ontbijten aan huis verwijzen wij u vanaf heden graag door naar ons nieuw bedrijf : Coucke Huys

Waarom een nieuw bedrijf?

Als u onlangs een ontbijt aan huis bestelde, was het u misschien al opgevallen.  Op onze dozen en verpakkingen prijkt sinds kort een nieuwe naam.  Graag stellen wij u officieel voor aan onze nieuwste telg : Coucke Huys.

Tijdens de Corona-crisis zijn wij, uit noodzaak, begonnen met een ontbijt-aan-huisservice. We begonnen kleinschalig, maar al snel werd dit een groot succes en bleek de ontbijtservice onze redding te zijn om de Coronacrisis te overleven.  Ook na Corona bleef de vraag naar onze ontbijten zo groot dat we dit zijn blijven aanbieden.  Vandaag barst de ontbijtservice bijna uit zijn voegen, dat we besloten hebben om hier een nieuw bedrijf voor op te richten  : Coucke Huys.

Voor u als consument verandert er eigenlijk niets.  We blijven dezelfde stipte service aanbieden, we blijven werken met verse kwaliteitsproducten en de voorbereidingen worden nog steeds gedaan door hetzelfde team.  Binnenkort breiden we het aanbod nog verder uit.  Enkel boekhoudkundig verandert er dus iets achter de schermen.

Cadeaubonnen van Corsendonks Hof én van Coucke Huys kunnen in beide zaken gebruikt worden.

Moesten er hieromtrent vragen zijn, mag u ons steeds contacteren.

Klik HIER en u bent meteen bij Coucke Huys.

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...