Lees meer

Diner Box

OPGELET : van 05/03 t.e.m. 05/04 is het niet mogelijk om dinerboxen te bestellen.

 

Wij hadden jullie graag in ons restaurant willen ontvangen, maar helaas is dat in deze tijd niet mogelijk. Daarom bieden wij op vrijdag, zaterdag en zondag een CORSENDONKS HOF DINER BOX aan. In deze box vindt u een 4-gangenmenu.  Wij hebben het meeste werk gedaan, maar het is aan u om de ‘finishing touch’ te geven aan de gerechten.  In een korte uitleg op papier leggen wij uit wat hiervoor de laatste stappen zijn, zodat u heerlijk kunt genieten van onze gerechten bij u thuis!

Om de 2 weken veranderen we het menu.  Onze huiswijnen en de Corsendonk Bieren kunnen eventueel bijbesteld worden om uw diner compleet te maken.  Of liever een kaasbordje erbij?  Geen probleem!   We kunnen helaas geen rekening houden met dieet- en allergiewensen.  Afhalen kan op vrijdag en zaterdag tussen 16.30u en 18.00u en op zondag tussen 11.00u en 12.30u.  

Bent u niet in de gelegenheid om de gerechten bij ons af te halen, denken wij graag met u mee. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat mag u verwachten?

kleine knabbel voor bij uw aperitief, huisgebakken brood, 4-gangen menu (voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert), versnapering voor bij de koffie (€ 37,50 p/p)

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...