Suggesties

MENU’S

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart35,00
DAGMENU
Verse dagsoep + dagschotel15,50
ASPERGEMENU (zaterdag 28 april 2018) €75,00
Meer info : Aspergemenu 28 april 2018

VOORGERECHTEN

ASPERGE VLAAMS
asperges / botersausje / peterselie / mimosa van ei14,50
ASPERGESOEP
aspergesoep / grijze garnalen / toast met kruidenkaas7,50
BECROWN
gerookte becrown / gegrilde asperges / parmezaan / zongedroogde tomaat / olijfolie / notenmengeling12,00

HOOFDGERECHTEN

ZALM
zalmmoot / asperges / hollandaisesaus / waterkers / krieltjes25,50
VARKEN
varkenskroon / asperges / provençaalse saus / tomatenslaatje / wedges25,00
ZWARTPOOTKIP
waterzooi / zwartpootkip / witte en groene asperges / wortel / prei / roomsaus / aardappel23,50
PASTA ASPERGE (V)
pasta / asperges / spinazie / ricotta / basilicum / pijnboompit19,50

DESSERTEN

TIRAMISU
tiramisu / aardbei / speculoos7,50
CHOCOLADE & MANGO
gebak / chocolade / mango7,50


Onze suggesties zijn ook te combineren met gerechten van onze vaste kaart : menukaart 2018

 

© Prestige Media