Suggesties - Corsendonks Hof
Suggesties - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Suggesties

Menu’s

Menu van de chef
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder)
48,00
Mondays @ Corsendonks Hof
Elke maandagavond vanaf 17.00u serveren wij het ‘Menu van de Chef’ volgens het principe : “tweede persoon aan halve prijs”. 1 persoon betaalt voor dit menu de normale prijs en de tweede persoon betaalt dus slechts € 24,00! Deze actie loopt van 1 oktober tot en met 31 maart en is steeds per 2 personen te nemen.

Voorgerechten

WAGYU

carpaccio van wagyu / crème van gember / gemarineerde radijs / wakame

17,50
PALING

2x paling : 

palingkroket met salsa verde / tartaar van paling met appel en zure room

16,50

Hoofdgerechten

ZEEDUIVEL

filet van zeeduivel / chorizo / rozemarijnaardappel / zomerse groentjes / hollandaise

27,00
KALF

kalfsmedaillon / salsa mango / koriander / notenmengeling / pommes anna / vleesjus

26,50
MOSSELEN

keuze uit : natuur / look / witte wijn / provençaals

28,00

Desserten

ANANAS

carpaccio van ananas / kokosijs / kokoscrème / schuim van framboos

9,50
OREO

taartje van oreo / ijs van oreo

9,50
KAAS

kempisch kaasplankje / kaasgarnituren / rozijnenbrioche

13,50

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...