Suggesties - Corsendonks Hof
Suggesties - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Suggesties

Menu’s

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder)
 52,50

Voorgerechten

FOREL
gerookte forel / panna cotta van rode biet / aardappelsalade / appel
16,50
KIP
gerookte kip / crème avocado / mango / couscous / gepekelde komkommer
14,50
MOSSELEN
naar uw keuze : natuur / witte wijn / lookroom

Hoofdgerechten

RUNDFILET ROBESPIERRE
ossehaas / rucola / kappertjes / zongedroogde tomaat / parmezaan / balsamico / wedges
32,50
GRIET
filet van griet / broccolipuree / jonge wortel / courgette / botersaus 
28,00

Desserten

KERS
ganache van kers / zandkoekje / stracciatella / muntmascarponé
9,50
AARDBEI
flap met aardbei / ijs van nutella / mascarponé
9,50
KAAS
Kempisch kaasplankje / kaasgarnituren / rozijnenbrioche (suppl. € 3,00 in menu)
15,00

 

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...