Suggesties - Corsendonks Hof
Suggesties - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Suggesties

Menu’s

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder)
  52,50

Voorgerechten

PARMAHAM
kroketje van geitenkaas en parmaham / carpaccio van tomaat / parmaham / gepekeld mosterdzaad
17,50
AVOCADO
mousse van avocado / espuma van rivierkreeftjes / granny smith / rivierkreeftjes / chips van cassave
16,50

Hoofdgerechten

RUND
runderbavette / crème van pastinaak / gegaarde pastinaak / gebakken champignons / spekjes / vleesjus / aardappelrösti
26,50
KABELJAUW
filet van kabeljauw / crème van peterseliewortel / gegaarde koolrabi / spitskool / botersaus met spinazie / pommes noisettes
28,50

Desserten

ABRIKOOS
tarte tain van abrikoos / vanille-ijs
10,50
POFFERTJES
poffertjes / nutella -ijs / rood fruit
9,50
KAAS
Kempisch kaasplankje / kaasgarnituren / rozijnenbrioche (suppl. € 3,00 in menu)
15,00

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...