Suggesties - Corsendonks Hof
Suggesties - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Suggesties

Menu’s

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder)
 52,50

Voorgerechten

ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE
asperges / botersaus / mimosa van ei / peterselieolie / keuze uit : natuur, met gerookte zalm of met breydelham
19,00
FOREL
tartaar van gerookte forel / asperges / zeekraal / gepocheerd ei / hollandaise
19,00

Hoofdgerechten

KABELJAUW
filet van kabeljauw / witte en groene asperges / gepofte tomaat / sausje van tuinkruiden
28,50
KALSMEDAILLON
kalfsmedaillon / gegrilde asperges / saus van boschampignons / puree van kervel met spek
29,50
ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE
asperges / botersaus / mimosa van ei / peterselieolie / krieltjes / keuze uit : natuur, met zalmmoot of met breydelham
27,50

Desserten

CITROEN
citroentaartje / italiaans schuim / vanille-ijs / citroenmelisse / blauwe bes
9,50
MANGO & KOKOS
panna cotta van witte chocolade en kokos / ijs van kokos / mascarpone van mango / verse mango
9,50
KAAS
Kempisch kaasplankje / kaasgarnituren / rozijnenbrioche (suppl. € 3,00 in menu)
15,00

 

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...