Suggesties

MENU’S

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder)40,00
FEESTCOLLECTIE ANNO 2019 – 2020
Bekijk hier onze feestmenu’s : Brochure Feestcollectie anno 2019-2020
MONDAYS@CORSENDONKS HOF
Elke maandagavond vanaf 17.00u serveren wij het ‘Menu van de Chef’ volgens het principe : “tweede persoon aan halve prijs”.  1 persoon betaalt voor dit menu de normale prijs en de tweede persoon betaalt dus slechts € 20,00!  Deze actie loop van 1 oktober 2019 tot en met 31 maart 2020 en is steeds per 2 personen te nemen.

VOORGERECHTEN

WILDTAPAS
wildsoepje / mousse van ree / mangochutney / wildkroket / paté van fazant / rozijnenbrioche15,00
PASTINAAK
soep van pastinaak / croutons / truffelolie9,50
EEND
carpaccio van eend / pompelmoes / komkommer / venkel / walnoot / sojadressing14,50

HOOFDGERECHTEN

HERT
hertenfilet / veenbes / crème van pompoen / witlof / wildjus / raap / gele biet / dennenappeltjes27,50
HAAS
stoofpotje van haas / wildgarnituur / puree van savooikool / spekjes23,50
FAZANT
fazantenfilet / linguini / boschampignons / champignon-mosterdsaus / wildgarnituur26,00
ROODBAARS
roodbaars / risotto / boschampignons / amandelboter25,50

DESSERTEN

PEER
warme peer / ijs van walnoten / chocolade / amandelschilfers9,00
ABRIKOOS
tatin van abrikoos / slagroom / gedroogde abrikoos / munt8,50
KAAS
kempisch kaasplankje / garnituren / notentoast13,50

 

Hosting OriginalMedia