Suggesties - Corsendonks Hof
Suggesties - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Suggesties

Menu’s

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder)
 52,50

Voorgerechten

RUND
gerookte carpaccio / courgette / bloemkool / tomaat / lookmayo
15,50
SINT-JACOBS
trio van coquilles : oosters sausje met koriander / serranoham met balsamico / paprikamayo met venkel
16,50

Hoofdgerechten

PARELHOEN
parelhoen / tomaat / mozzarella / gratin van bloemkool en broccoli / jachtsaus
26,50
GRIET
gegrilde grietfilet / venkel / paksoy / rode ui / saus van groene curry / rijst met groene kruiden
28,50

Desserten

ROOD FRUIT
taartje van rood fruit / frambozenschuim / mascarponé / sorbet van rood fruit
10,50
CHOCOLADEBOM
chocolademousse / structuren van karamel / chocolade spongecake
10,00
KAAS
Kempisch kaasplankje / kaasgarnituren / rozijnenbrioche (suppl. € 3,00 in menu)
15,00

 

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...