Suggesties

MENU’S

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder)48,00
VALENTIJNSMENU – 14 februari 2020
Bekijk hier het ‘Valentijnsmenu’ : Valentijnsmenu
DINER & DANCE – 7 maart 2020
Bekijk hier het ‘Diner & Dance – menu’ : Diner and dance menu
MONDAYS@CORSENDONKS HOF
Elke maandagavond vanaf 17.00u serveren wij het ‘Menu van de Chef’ volgens het principe : “tweede persoon aan halve prijs”.  1 persoon betaalt voor dit menu de normale prijs en de tweede persoon betaalt dus slechts € 24,00!  Deze actie loop van 1 oktober 2019 tot en met 31 maart 2020 en is steeds per 2 personen te nemen.

VOORGERECHTEN

SINT-JACOBSVRUCHT
sint-jacobsvruchten / crème van erwt / mousseline / garnaal13,50
MECHELSE KOEKOEK
kroket van mechelse koekek / wortel / graanmosterd / humus van gele curry13,50

HOOFDGERECHTEN

SNOEKBAARS
filet van snoekbaars / crème van burrata / pizzaiolasaus / italiaanse groenten / pommes du chesses26,50
KALF
kalfsfilet / spruitjes / spekboontjes / pompoen / mosterdsaus / amandelkroket27,50
PASTA PANCHETTA
tagliatelle / spruitjes / walnoot / roquefortsaus / panchetta (kan ook vegetarisch gemaakt worden)23,50

DESSERTEN

KARAMEL & BANAAN
taartje van karamel en banaan / ijs van karamel / crumble van banaan9,50
WAFEL & CITROEN
warm wafeltje / citroenmascarpone / blauwe bessen9,50
KAAS
kempisch kaasplankje / garnituren / notentoast13,50

 

Hosting OriginalMedia