Suggesties

MENU’S

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart35,00
DAGMENU
Verse dagsoep + dagschotel15,50

VOORGERECHTEN

HARING
haring / salade zoet-zuur / appel / radijs / crème van dille en yoghurt 13,50
KIP
wrap / kip / guacamole / paprika / ui / zure room12,50

HOOFDGERECHTEN

ENTRECOTE
entrecote / label huts famous cuts / knoflookdipsaus / griekse salade / pommes pont-neuf26,00
SCHARTONG
schartong / saffraansaus / slaatje met radijs / mosterdvinaigrette / hertoginnenaardappelen24,50
SALADE VITELLO
zomerse salade / tonijnham / jonge sla / gegrild kalfsvlees / tonijndressing / frietjes22,50

DESSERTEN

WE LOVE BELGIUM
mousse van chocolade / framboos / passievrucht8,00
TATIN ABRIKOOS
abrikozenpartjes / bladerdeeg / vanille-ijs8,00


Onze suggesties zijn ook te combineren met gerechten van onze vaste kaart : menukaart 2018

 

© Prestige Media