Suggesties - Corsendonks Hof
Suggesties - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Suggesties

Menu’s

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder)
 52,50
WILDMENU – ZATERDAG 13 NOVEMBER
Meer info : Wildmenu
 84,50

Voorgerechten

WILDPROEVERIJ
wildbouillon / kroketje van hertenkalf / gerookte eend / paté van everzwijn
17,00
POMPOEN
crème van pompoen / structuren van pastinaak / gepocheerd ei
15,00

Hoofdgerechten

HERT
filet van hert / witloof / crème van rode kool / savooi- en rode kool / veenbes / pepersaus / dennenappeltjes
29,50
KABELJAUW
kabeljauwfilet / duo van knolselder / rode ui / raap / spekkrokant
27,50

Desserten

TIRAMISU 2.0
mascarponemousse / panna cotta van koffie / zandkoekje / stratiatelle-ijs
10,50
APPEL
appelcompote / vanille / witte chocolademousse / rozijnen
10,50
KAAS
Kempisch kaasplankje / kaasgarnituren / rozijnenbrioche (suppl. € 3,00 in menu)
15,00

 

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...