Suggesties - Corsendonks Hof
Suggesties - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Suggesties

Menu’s

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder)
 52,50

Voorgerechten

HAAS
tataki van hazenrugfilet / crème van zwarte look / krokant rijstvel
17,00
KABELJAUW
brandade van kabeljauw / gepekelde koolrabi / rode kool
15,00

Hoofdgerechten

HERT
filet van hert / wildjus / pompoen / pastinaak / pommes duchesse
32,50
ROODBAARS
roodbaarsfilet / gekarameliseerd witloof / waterkers / boschampignon / puree van aardpeer
28,00

Desserten

PEER
gebakken peer / karamelpudding / ijs van stroopwafel
9,50
APPEL
apfelstrüdel /  ijs van speculaaskruiden
8,50
KAAS
Kempisch kaasplankje / kaasgarnituren / rozijnenbrioche (suppl. € 3,00 in menu)
15,00

 

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...