Suggesties

MENU’S

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart35,00
DAGMENU
Verse dagsoep + dagschotel15,50
MONDAYS@CORSENDONKS HOF
Elke maandag na 17.00u serveren we het ‘Menu van de Chef’ volgens het principe : tweede persoon aan halve prijs.  1 persoon betaalt de normale prijs van € 35,00 en de 2de persoon betaalt voor dit menu dus slechts € 17,50!  Deze actie loopt tot 31 maart 201917,50

VOORGERECHTEN

WILDTAPAS
wildsoep / kroket van hertenkalf / fazantenpaté / eendenmousse / mangochutney / rozijnenbrioche15,00
POMPOEN
soepje van pompoen / geitenkaas / crumble van San-Danieleham7,50
HERT
carpaccio van hert / gebakken appel / parmezan / ruccola / crème van balsamico15,50

HOOFDGERECHTEN

HERT
hertensteak / sausje van veenbes / peertje in rode wijn / crème van pastinaak / witlof / raap / biet / dennenappeltjes28,50
HAAS
stoverij van haas / puree van boerenkool22,50
ZEEBAARS
zeebaars / crème van pompoen / hazelnootboter / risotto met boschampignons / witlof26,00
HERFSTPASTA
pasta / pompoen / truffelolie / pesto / boschampignons23,00

DESSERTEN

TIRAMISU EXOTIQUE
tiramisu / papaya / abrikoos / passievrucht / cointreau8,00
TATIN APPEL
tatin van appel / vanille-ijs8,00

Onze suggesties zijn ook te combineren met gerechten van onze vaste kaart : menukaart 2018

Ontdek hier wat wij voor u in petto hebben tijdens de feestdagen (Kerstmis, Oudejaar en Nieuwjaar) : Feestcollectie 2018-2019

© Prestige Media