Suggesties
Menu’s
MENU VAN DE CHEF Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder) |
€ | 52,50 |
Voorgerechten
PARMAHAM kroketje van geitenkaas en parmaham / carpaccio van tomaat / parmaham / gepekeld mosterdzaad |
€ | 17,50 |
AVOCADO mousse van avocado / espuma van rivierkreeftjes / granny smith / rivierkreeftjes / chips van cassave |
€ | 16,50 |
Hoofdgerechten
RUND runderbavette / crème van pastinaak / gegaarde pastinaak / gebakken champignons / spekjes / vleesjus / aardappelrösti |
€ | 26,50 |
KABELJAUW filet van kabeljauw / crème van peterseliewortel / gegaarde koolrabi / spitskool / botersaus met spinazie / pommes noisettes |
€ | 28,50 |
Desserten
ABRIKOOS tarte tain van abrikoos / vanille-ijs |
€ | 10,50 |
POFFERTJES poffertjes / nutella -ijs / rood fruit |
€ | 9,50 |
KAAS Kempisch kaasplankje / kaasgarnituren / rozijnenbrioche (suppl. € 3,00 in menu) |
€ | 15,00 |