Suggesties

MENU’S

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart40,00
DAGMENU
Verse dagsoep + dagschotel15,50
ASPERGEMENU
Op zaterdag 27 april kan u bij ons terecht voor een 5-gangen menu, helemaal opgebouwd rond “het witte goud” , asperges.  Meer info : Aspergemenu 201975,00

VOORGERECHTEN

ASPERGE & GARNAAL
aspergesoep / grijze garnaal / toast / ei9,50
ASPERGE & SCAMPI
gebakken scampi / asperges / lente-ui / erwt / zure room17,50
TAPASPERGES
kroketje van asperges en gedroogde ham / aspergesoep / tapenade van asperge16,50
ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE MET GEROOKTE ZALM
asperges / botersausje / mimosa van ei / peterselie / gerookte zalm17,50
ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE MET BEENHAM
asperges / botersausje / mimosa van ei / peterselie / Leielander beenham17,50

HOOFDGERECHTEN

ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE MET GEROOKTE ZALM
asperges / botersausje / mimosa van ei / peterselie / gerookte zalm27,50
ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE MET BEENHAM
asperges / botersausje / mimosa van ei / peterselie / Leielander beenham27,50
KABELJAUW
gebakken kabeljauw / uienkorst / asperges / peterseliepuree28,50
STEAK ROBESPIERRE
rundssteak / asperges / balsamico / parmezan / zongedroogde tomaat / rucola / gratin van groene asperges26,50
RAVIOLI ASPERGES (V)
ravioli van asperges / salade van tomaat en asperges22,00

DESSERTEN

MOJITO
witte chocolade / limoen / yoghurt / sorbet van mojito9,50
RIJSTPAP
rijstpap uit grootmoeders tijd / vers fruit / bruine suiker8,00
KAAS
kempisch kaasplankje / garnituren / notentoast13,50

 

Hosting OriginalMedia