Suggesties - Corsendonks Hof
Suggesties - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Suggesties

Menu’s

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder)
  52,50

Voorgerechten

VITELLO 2.0
kalfsvlees / tonijnsaus / avocadocrème / tataki van tonijn / sesamzaad / croutons
17,50
GEITENKAAS
nougat van geitenkaas / balsamico / kerstomaat / appel / rode biet / parmaham
15,50

Hoofdgerechten

RUND
rumsteak / courgette / gebakken champignons / champignonsaus / crème van broccoli / frietjes
28,00
HEILBOT
filet van heilbot / asperges wit & groen / knolselder / gepofte tomaat / witte wijnsaus / pommes duchesse
29,50

Desserten

PANNA COTTA
panna cotta van witte chocolade / ijs van kokos / ananas / passievrucht
9,50
MILLEFEUILLE
taartje millefeuille / banketbakkersroom / chantilly crème / rood fruit
10,00
KAAS
Kempisch kaasplankje / kaasgarnituren / rozijnenbrioche (suppl. € 3,00 in menu)
15,00

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...