Suggesties
Menu’s
MENU VAN DE CHEF Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder) | € | 52,50 |
Voorgerechten
ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE asperges / botersaus / mimosa van ei / peterselieolie / keuze uit : natuur, met gerookte zalm of met breydelham | € | 19,00 |
FOREL tartaar van gerookte forel / asperges / zeekraal / gepocheerd ei / hollandaise | € | 19,00 |
Hoofdgerechten
KABELJAUW filet van kabeljauw / witte en groene asperges / gepofte tomaat / sausje van tuinkruiden | € | 28,50 |
KALSMEDAILLON kalfsmedaillon / gegrilde asperges / saus van boschampignons / puree van kervel met spek | € | 29,50 |
ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE asperges / botersaus / mimosa van ei / peterselieolie / krieltjes / keuze uit : natuur, met zalmmoot of met breydelham | € | 27,50 |
Desserten
CITROEN citroentaartje / italiaans schuim / vanille-ijs / citroenmelisse / blauwe bes | € | 9,50 |
MANGO & KOKOS panna cotta van witte chocolade en kokos / ijs van kokos / mascarpone van mango / verse mango | € | 9,50 |
KAAS Kempisch kaasplankje / kaasgarnituren / rozijnenbrioche (suppl. € 3,00 in menu) | € | 15,00 |