Suggesties

MENU’S

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder)40,00

VOORGERECHTEN

VITELLO
kalfsvlees / crumble van bloemkool en broccoli / truffelsaus13,50
SCAMPI
kroketjes van scampi en basilicum / salade van witte kool / dip van yoghurt12,50
BURRATA
carpaccio van tomaat / burrata / parmezaan / pesto / pompoenpit / goijbes13,50

HOOFDGERECHTEN

PLADIJS
gebakken scholfilet / botersaus / grijze garnaal / citroen / puree / sla / tomaat26,50
LAMS
lamsrack / kruidenkorst / gevulde aardappel / trostomaat / tatin van Zuiderse groente29,00
MOSSELEN
keuze uit : natuur / witte wijn / provençaals / lookroom26,00

DESSERTEN

ANANAS
carpaccio van ananas / fruitcoulis / sorbet van passievrucht9,00
RED VELVET
ijs van roze chocolade / cake van rode vruchten / crunch van bosbes9,50
KAAS
kempisch kaasplankje / garnituren / notentoast13,50

 

Hosting OriginalMedia