Suggesties - Corsendonks Hof
Suggesties - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Suggesties

Menu’s

Menu van de chef
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder)
 48,00
Wildmenu
Aperitief, amuses, menu, aangepaste wijnen, waters, mokka.  Bekijk HIER de folder
 84,50

Voorgerechten

SINT – JACOBSVRUCHT

gebakken sint-jacobsnoot | quinoasalade met appel, selder en venkel | zalf van butternut | rucola

15,00
WILDTAPAS

wildkroket | paté van everzwijn | wildsoep | mousse van eend  | mangochutney | rozijnenbrioche

14,50

Hoofdgerechten

ROG

roggevleugel | romanesco  | tomatensaus met kappers en olijf | puree met parmezaan

27,00
HERT

hertenfilet | crumble van peperkoek | witlof | rode kool met vijg | wildjus | pastinaakpuree

29,50

Desserten

3 X KASTANJE

ijs van kastanje | crème brûlée van kastanje | mousse van kastanje

9,50
ABRIKOOS

tarte tatin van abrikoos | crème fraîche | gebrande amandel | munt

9,00
KAAS

kempisch kaasplankje / kaasgarnituren / rozijnenbrioche

13,50

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...