Suggesties

MENU’S

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart35,00
DAGMENU
Verse dagsoep + dagschotel15,50

VOORGERECHTEN

RUND
runderrolletjes / pesto / rucola / pijnboompit / olijfolie 14,50
ZALM
gerookte zalm / kroketje van bouillabaise / salade / radijs11,50

HOOFDGERECHTEN

ZEEBAARS
zeebaars / venkel / limoen / crème van aubergine / hollandaisesaus / gratin24,50
KALKOEN
kalkoenrollade / spek / champignon / gekonfijte tomaat / mosterdsaus / kroketjes22,50
MOSSELEN
eigen keuze : natuur / witte wijn / chef / lookroom26,00

DESSERTEN

ANANAS
carpaccio van ananas / citroensorbet / munt / limoncello8,50
CHOCOLADE
chocoladetaartje / aardbei / frambozencoulis7,50


Onze suggesties zijn ook te combineren met gerechten van onze vaste kaart : menukaart 2018

 

© Prestige Media