Suggesties - Corsendonks Hof
Suggesties - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Suggesties

Menu’s

Menu van de chef
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder)
48,00
Mondays @ Corsendonks Hof
Elke maandagavond vanaf 17.00u serveren wij het ‘Menu van de Chef’ volgens het principe : “tweede persoon aan halve prijs”. 1 persoon betaalt voor dit menu de normale prijs en de tweede persoon betaalt dus slechts € 24,00! Deze actie loopt van 1 oktober tot en met 31 maart en is steeds per 2 personen te nemen.

Voorgerechten

ZALM

trio van zalm / gemarineerd in sesam / zalm in panko / zalm in aardappelpopcorn / elk met eigen garnituren

17,50
BUIKSPEK

gelakt buikspek / crème van bloemkool / rammenas zoet-zuur – parelcouscous / gel van duindoornbes

14,50

Hoofdgerechten

KABELJAUW

filet van kabeljauw / risotto met doperwt / crème van bospeen / waterkers / lamsoor 

27,00
SPEENVARKEN

speenvarkenfilet / mosterdkorst / natuurjus / knolseldercrème / snijboon / beukenzwam / gratin

26,50

Desserten

BANAAN

ijs van banaan / panacotta van banaan / gebrande banaan / chocolade / pistache

9,00
FRAMBOOS

tiramisu / framboos / aardbei / speculaas

9,50
KAAS

kempisch kaasplankje / kaasgarnituren / rozijnenbrioche

13,50

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...