Suggesties
Menu’s
MENU VAN DE CHEF Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart (zie hieronder) |
€ | 52,50 |
Voorgerechten
VITELLO 2.0 kalfsvlees / tonijnsaus / avocadocrème / tataki van tonijn / sesamzaad / croutons |
€ | 17,50 |
GEITENKAAS nougat van geitenkaas / balsamico / kerstomaat / appel / rode biet / parmaham |
€ | 15,50 |
Hoofdgerechten
RUND rumsteak / courgette / gebakken champignons / champignonsaus / crème van broccoli / frietjes |
€ | 28,00 |
HEILBOT filet van heilbot / asperges wit & groen / knolselder / gepofte tomaat / witte wijnsaus / pommes duchesse |
€ | 29,50 |
Desserten
PANNA COTTA panna cotta van witte chocolade / ijs van kokos / ananas / passievrucht |
€ | 9,50 |
MILLEFEUILLE taartje millefeuille / banketbakkersroom / chantilly crème / rood fruit |
€ | 10,00 |
KAAS Kempisch kaasplankje / kaasgarnituren / rozijnenbrioche (suppl. € 3,00 in menu) |
€ | 15,00 |