Suggesties

MENU’S

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart35,00
DAGMENU
Verse dagsoep + dagschotel15,50
MONDAYS@CORSENDONKS HOF
Elke maandag na 17.00u serveren we het ‘Menu van de Chef’ volgens het principe : tweede persoon aan halve prijs.  1 persoon betaalt de normale prijs van € 35,00 en de 2de persoon betaalt voor dit menu dus slechts € 17,50!  Deze actie loopt tot 31 maart 201917,50
VALENTIJNSMENU
Op donderdag 14 februari verwelkomen wij u graag in onze feestzalen voor het Valentijnsmenu : Valentijnsmenu.  Of wat dacht u van het Valentijnsontbijt?83,50

VOORGERECHTEN

TRIO ZALM
gravad lax / tartaar / kroket / garnituren16,50
BREYDEL TONNATO
breydelham / sausje van tonijn / kerstomaat15,50
ZOETE AARDAPPEL (V)
soep / zoete aardapel / wortel / kokos / cheesetoast8,50

HOOFDGERECHTEN

VARKEN
speenvarken / crumble van spek / mosterdsaus / savooikool / zilverui / spruitjes / gratin26,00
DORADE
filet van dorade / zuiderse tapenade / puree van witlof / gekarameliseerde ui 26,00
KIP
kipfilet / vulling van brie en ham / wintergroentjes / pommes noisettes24,50
PAPRIKA & FETA (V)
gevulde puntpaprika / feta / wokgroentjes / tomatenbrioche22,00

DESSERTEN

PARFAIT HAZELNOOT
parfait van bailey’s / hazelnoot / meringue8,50
APPEL
beignets van appel / vanille-ijs / chocolade8,50
KAAS
kempisch kaasplankje / chutney van mango / notentoast11,00

 

© Prestige Media