WILDMENU - Corsendonks Hof
WILDMENU - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Eindelijk is het weer zover: het wildseizoen komt eraan!   Zonder twijfel één van de meest smakelijke en culinaire seizoenen van het jaar. Kunt u ook niet wachten om te genieten van een heerlijk stukje wild?  Dan is onze Wildmenu vast iets voor u.

De waaier aan herfstkleuren, de geur van vallende bladeren, de gezelligheid van een knetterend haardvuur en vooral die bijzondere, authentieke sfeer van de jachttraditie. Een sfeer die we niet alleen doortrekken in onze menukaart, maar ook in ons interieur.  De smaakpapillen van u en uw gezelschap worden in de watten gelegd door onze chef, terwijl u gezellig tafelt in een prachtig herfstkader.

Op zaterdag 24 oktober 2020 ontvangen wij u graag rond de klok van 18.30u en dit uiteraard in de meest veilige omstandigheden.

Wildmenu 2020

aperitief met welkom uit de keuken

trio van wildpaté / rozijnenbrood / confituren / witloof / radijs / walnoot

consommé van duif / bosduif / schuim van bospaddestoel / groene kruiden

ravioli van fazant / mascarponésaus / parmezan / pompoencrème

duo van everzwijn / pastinaakcrème / bospeen / shiitake / wildjus /  schuim van spek / macaron van biet / aardappelkroket

perenparfait / gel van peer / notencrumble / perenkoekje / chocolade

koffie met friandise

€ 84,50 p/p

(incl. menu, aperitief, aangepaste wijnen, waters, mokka)

Neem zeker een kijkje in onze Wildfolder.

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...