Ontbijten aan huis met Valentijn! - Corsendonks Hof
Ontbijten aan huis met Valentijn! - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Verras uw geliefde met onze Ontbijtbox!  U hoeft aan niets te denken. Wij zorgen voor een origineel, gevarieerd en compleet ontbijt.  Onze ontbijten zijn netjes verpakt in een mooie box.  Er hoeft niets teruggebracht te worden.    Uiteraard is er ook aan de kleinsten gedacht met het kinderontbijt.  We leveren tussen 8.00u en 10.00u (u kan zelf het gewenste tijdstip aanduiden)  

 We leveren in Oud-Turnhout, Turnhout, Arendonk, Kasterlee, Ravels, Weelde, Retie, Dessel, Geel, Merksplas, Mol, Gierle, Beerse en Vosselaar.   Bekijk zeker ook de extra’s.  Maak het ontbijt helemaal romantisch met een bosje bloemen, pralines, een fles bubbels of één van onze andere geschenken.

 Bestellen kan heel eenvoudig online

Wat mag je verwachten?

Vers sinaasappelsap, pistolets & sandwiches, boerenbrood, mini-koffiekoek, croissants, kaas jong & oud, mortadelle, ham, ambachtelijke confituur, choco- en speculoospasta, stukje brie, pepersalami, gerookte zalm, krabsalade, ham-preisalade, groentequiche, granola met yoghurt, fruitsalade, mini-dessert van cupido

€ 23,50 per persoon

€ 12,00  per kind tot 11 jaar  (= aangepast ontbijt in een leuke kinderbox)

 

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...