TAPAS OP VRIJDAG - Corsendonks Hof
TAPAS OP VRIJDAG - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Elke vrijdag vanaf 17.00u openen wij onze bar op de eerste verdieping.  Onze bar biedt u alles om uw hart op te halen aan één van onze uitzonderijke digestieven, overheerlijke cocktails of speciale bieren.  In deze gezellige bovenbar is iedereen welkom.  U kan hier komen aperitieven alvorens u in ons restaurant gaat dineren, genieten van een kopje koffie of digestief na uw bezoek aan ons restaurant of gezellig iets komen drinken met familie en vrienden.

Er zijn meer dan 30 gins, er is een uitgebreide whiskykaart en er zijn meerdere wijnen per glas verkrijgbaar.

Ook kan u in onze bar terecht voor een ‘tapasmenu’.  We voorzien losse gerechtjes in 3 gangen.  Deze gerechten zijn om te delen en zorgen voor een losse en ontspannende sfeer. 

Dit ‘tapasmenu’ is enkel verkrijgbaar in de Bovenbar én na reservatie.

TAPASMENU

alle gerechten worden geserveerd “om te delen”

 

tapasbrood met dips, olijven & pepers, ibericoham met dadel en pistache, pincho met chorizo, brie en appel, rilette van makreel met tomaat, gazpacho mozzarella, ceviche van coquilles met rode peper

rubia gallega rund met wortel en zwarte look, kabeljauw in spaanse tomatenbouillon, paella met kip, scampi en chorizo, patatas bravas met olijf, komkommersalade met sezam en pepers

churros met chocolade, crème catalana

€ 29,00

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...