Ontbijten aan huis tijdens de feestdagen - Corsendonks Hof
Ontbijten aan huis tijdens de feestdagen - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Geen zin om de deur uit te gaan tijdens deze drukke dagen?  Heeft u al eens gedacht aan een ontbijt aan huis?  Dit is de ideale manier om een beetje te ontsnappen aan de feestgekte.   

Of wilt u uw familie, vrienden, collega’s, …. eens lekker verrassen met een uitgebreid ontbijt?   Een ontbijt aan huis is een echt leuk en feestelijk cadeau! 

Zelfs tijdens de feestdagen staan onze chauffeurs paraat om de ontbijtboxen te bezorgen. 

Het ontbijt is netjes verpakt in een mooie box.  Er hoeft niets teruggebracht te worden.  Ook aan de kleinsten is gedacht met het kinderontbijt.   

We leveren in Oud-Turnhout, Turnhout, Arendonk, Kasterlee, Ravels, Weelde, Poppel, Gierle, Retie, Dessel, Geel, Merksplas, Mol, Beerse en Vosselaar.   

Bestellen kan eenvoudig online, telefonisch, via mail of bij één van onze medewerkers. 

Wist u trouwens dat u heel het jaar door van onze ontbijtservice kan genieten?

Wat mag je verwachten?

vers sinaasappelsap, pistolets & sandwiches, boerenbrood, mini-koffiekoek, croissants, kaas jong & oud, kipfilet, ham, ambachtelijke confituur, choco- en speculoospasta, stukje brie, pepersalami, gerookte zalm, krabsalade, ham-preisalade, groentequiche, granola met yoghurt, fruitsalade, mini-dessert van de chef

€ 23,50 per persoon

€ 12,00  per kind tot 11 jaar  (= aangepast ontbijt in een leuke kinderbox)

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...