Ontbijt aan huis tijdens de eindejaarsperiode - Corsendonks Hof
Ontbijt aan huis tijdens de eindejaarsperiode - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Geen zin om de deur uit te gaan tijdens deze drukke dagen?  Heeft u al eens gedacht aan een ontbijt aan huis?  Dit is de ideale manier om een beetje te ontsnappen aan de feestgekte.    Of wilt u uw familie, vrienden, collega’s, …. eens lekker verrassen met een uitgebreid ontbijt?

Een ontbijt aan huis is een echt leuk en feestelijk cadeau!  Zelfs tijdens de feestdagen staan onze chauffeurs paraat om de ontbijtboxen te bezorgen. 

Het ontbijt is netjes verpakt in een mooie box.  Er hoeft niets teruggebracht te worden.  Ook aan de kleinsten is gedacht met het kinderontbijt. 

 We leveren in Oud-Turnhout, Turnhout, Arendonk, Kasterlee, Ravels, Weelde, Poppel, Gierle, Retie, Dessel, Geel, Merksplas, Mol, Beerse en Vosselaar.   

Bestellen kan eenvoudig online, telefonisch, via mail of bij één van onze medewerkers.  Wist u trouwens dat u heel het jaar door van onze ontbijtservice kan genieten?

Wat mag u verwachten?

Vers sinaasappelsap

Pistolets & sandwiches, boerenbrood, mini-koffiekoek, croissants

Kaas jong & oud, kipfilet, ham, ambachtelijke confituur, choco- en speculoospasta, stukje brie, pepersalami, gerookte zalm, krabsalade, ham-preisalade, groentequiche, granola met yoghurt, fruitsalade, mini-dessert van de chef

€ 23,50 p/p

€ 12,00 voor kinderen tot 11 jaar (=aangepast ontbijt in een leuke kinderbox)

Klik hier en reserveer meteen een ontbijtbox

Bekijk HIER onze volledige Eindejaarsbrochure 2022.

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...