Moederdagontbijt - Corsendonks Hof
Moederdagontbijt - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Moeders …  Ze zorgen hun hele leven voor ons.  Prachtvrouwen zijn het.  Stuk voor stuk.  Tijd om hen eens uitvoerig te bedanken voor alles wat ze voor ons doen.  Welke dag is daar beter voor geschikt dan Moederdag

Zaterdag 15 augustus 2020 zetten we alle mama’s in de kijker.  In de provincie Antwerpen is dit namelijk een extra Moederdag!  Hoe kan je deze dag beter beginnen dan met een uitgebreid ontbijt?  Omdat we o.w.v. Corona nog beperkt zijn in capaciteit hebben we er voor gekozen om enkel ontbijten aan huis te leveren.

Het ontbijt is netjes verpakt in een mooie box.  Er hoeft niets teruggebracht te worden.  Voor de kleinsten is er een kinderontbijt beschikbaar.  We leveren tussen 8.00u en 10.00u.  Makkelijker kan niet!  We bezorgen in Oud-Turnhout, Turnhout, Arendonk, Kasterlee, Ravels, Weelde, Retie, Dessel, Geel, Merksplas, Mol, Beerse en Vosselaar. 

Een mooie box met een uitgebreid en vers ontbijt …

Vers sinaasappelsap

Pistolets, sandwiches, boerenbrood, mini-koffiekoek, croissant

Kaas jong & oud, mortadelle, ham, ambachtelijke confituur, choco- en speculoospasta, stukje brie, pepersalami, gerookte zalm, krabsalade, ham-preisalade, groentequiche, granola met yoghurt, fruitsalade, mini-dessert van de chef

€ 23,50 p/p

€ 12,00 voor kinderen tot 11 jaar (= aangepast ontbijt, verpakt in een leuke smulbox)

Bestel hier meteen!  Wij zorgen voor een leuke attentie voor alle mama’s!  

 

Brochure : klik hier.

 

 

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...