Moederdagontbijt  aan huis. - Corsendonks Hof
Moederdagontbijt aan huis. - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Moeders …  Ze zorgen hun hele leven voor ons.  Prachtvrouwen zijn het.  Stuk voor stuk.  Tijd om hen eens uitvoerig te bedanken voor alles wat ze voor ons doen.  Welke dag is daar beter voor geschikt dan Moederdag

Zondag 15 augustus 2021 zetten we alle mama’s in de kijker. Hoe kan je deze dag beter beginnen dan met een uitgebreid ontbijt van Corsendonks Hof, aan huis geleverd!

Het ontbijt is netjes verpakt in een mooie box.  Er hoeft niets teruggebracht te worden.  Voor de kleinsten is er een kinderontbijt beschikbaar.  We leveren tussen 8.00u en 10.00u.  Makkelijker kan niet! 

We bezorgen in Oud-Turnhout, Turnhout, Arendonk, Kasterlee, Ravels, Weelde, Retie, Dessel, Geel, Merksplas, Mol, Beerse en Vosselaar. 

Bestellen kan eenvoudig online.

Wij zorgen voor een leuke attentie voor alle mama’s!

Wist u trouwens dat u ook op andere dagen ontbijt aan huis kan bestellen?  Meer info op onze website!  Opgelet : op 15 augustus doen wij enkel de ontbijtleveringen.  De brasserie is die dag niet geopend.

 Bestellen kan heel eenvoudig online

Wat mag je verwachten?

Vers sinaasappelsap, pistolets & sandwiches, boerenbrood, mini-koffiekoek, croissants, kaas jong & oud, kipfilet, ham, ambachtelijke confituur, choco- en speculoospasta, stukje brie, pepersalami, gerookte zalm, krabsalade, kip-kerriesalade, groentequiche, granola, yoghurt, verse aardbeitjes, mini-moederdagdessert

€ 23,50 per persoon

€ 12,00  per kind tot 11 jaar  (= aangepast ontbijt in een leuke kinderbox)

Niet vergeten : 15 en 16 augustus doen wij enkel de ontbijtlevering.  De brasserie is dan niet geopend !!

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...