Diner & Dance – The Final Edition - Corsendonks Hof
Diner & Dance – The Final Edition - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Voor de allerlaatste keer …

Lekker tafelen, genieten van sfeervolle live-muziek én eventueel nog de dansvloer op gaan : bestaat er een betere combinatie?  Wij vinden alvast van niet.  Daarom leggen we jullie graag voor de allerlaatste keer in de watten met een gastronomisch diner én topmuziek!

We verwachten u rond de klok van 18.30u.  We ontvangen u met een aperitief en een welkom uit de keuken.  Nadien gaat het diner van start. Hou je niet van dansen?  Geen probleem!  Iedereen is welkom om te genieten van het diner, de sfeer en de gezelligheid!  Het einde is voorzien rond 01.00u.

Op algemeen verzoek nodigen we ook het duo ‘Push’ weer uit.  Zij zorgen tijdens het diner voor stemmige muziek en nadien voor heerlijke dansmuziek als afsluiter.

Tot dan?

Menu

aperitief met welkom uit de keuken

carpaccio van avocado / gerookte zalm / daikon / crème van yoghurt

romige soep van gele paprika / geitenkaas / walnoten / tijm

tongschar / kruidenkorst / botersaus / haringkaviaar

filet pure rubia galicia / schorseneer / aardappelmousseline / bearnaisesaus

rijsttaartje / bodem van chocolade /  ijs van bloedappelsien

mokka met friandise

Prijs per persoon : € 95,50 (Inclusief : aperitief, 5-gangenmenu, aangepaste wijnen, waters, mokka, dranken tot 01.00u, uitgezonderd sterke dranken)

Reserveer HIER meteen een tafel

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...