Actie ‘two 4 one’ - Corsendonks Hof
Actie ‘two 4 one’ - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.
Lees meer

Over minder dan 100 dagen is het zover : op zondag 3 december draaien wij onze allerlaatste shift.

Om er zeker van te zijn dat jullie ons nooit gaan vergeten, willen we iedereen nog een allerlaatste keer de kans geven om kennis te maken met ons ‘Menu van de Chef aan een voordeeltarief.  We werken op die avonden volgens het principe : ‘2 voor de prijs van 1’. 

Op maandagen 9 en 23 oktober 2023 en op maandagen 6 en 20 november 2023 is iedereen welkom om te komen proeven van het ‘Menu van de Chef’.  Het menu van de chef is een keuzemenu met telkens 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserten.  Dit menu is elke dag verkrijgbaar aan € 52,50 p/p.  Enkel en alleen op deze speciale avonden betaalt u dus slechts € 26,25 p/p.  Deze actie is natuurlijk enkel geldig per 2 personen.  Het menu van oktober en november is nog niet bekend, maar dit zal waarschijnlijk in het teken staan van wild.

In deze dure tijden kan dit een leuk avondje worden met uw gezin, vrienden of familie en ook nog eens aan een leuke prijs.  Zie het als een mooi afscheidsgeschenk van ons aan jullie.  Reserveren is wel noodzakelijk, want de plaatsen voor deze speciale actie zijn echt beperkt!

Voor meer info over deze avonden kan u bij ons terecht via de gekende kanalen.  Het einde is nu echt in zicht.  Wil je nog eens komen genieten van een drankje op ons terras, een ontbijt, een feestje, een gezellig diner, …. of wil je gewoon nog eens de sfeer komen opsnuiven?  We verwelkomen iedereen graag tijdens deze laatste dagen ….

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...