Valentijnsontbijt aan huis - Corsendonks Hof
Valentijnsontbijt aan huis - De stijlvolle brasserie Corsendonks Hof opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen.

Verras uw geliefde met onze ontbijtbox!  U hoeft aan niets te denken.  Wij zorgen voor een origineel, gevarieerd en compleet ontbijt.  Onze ontbijten zijn netjes verpakt in een mooie box.  Er hoeft niets teruggebracht te worden.   

We leveren in Oud-Turnhout, Turnhout, Arendonk, Kasterlee, Ravels, Weelde, Retie, Dessel, Geel, Merksplas, Mol, Gierle, Beerse en Vosselaar.    Bestellen kan heel eenvoudig online.  Bekijk zeker ook de extra’s.  Maak het ontbijt compleet met een bosje bloemen, pralines, een fles bubbels of één van onze andere geschenken! 

Wat mag u verwachten?

vers sinaasappelsap, pistolets & sandwiches, boerenbrood, mini-koffiekoek, croissants, kaas jong & oud, kipfilet, ham, ambachtelijke confituur, choco- en speculoospasta, stukje brie, pepersalami, gerookte zalm, krabsalade, ham-preisalade, groentequiche, granola met yoghurt, fruitsalade, dessert van cupido

€ 23,50 p/p