Suggesties

MENU’S

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart35,00
DAGMENU
Verse dagsoep + dagschotel15,50
MONDAYS@CORSENDONKS HOF – MENU (van 1 okt. ’17 t.e.m. 31 maart ’18)
Op maandagavond na 17.00u serveren we het ‘Menu van de Chef’ volgens het principe : “Tweede persoon aan halve prijs.”  1 persoon betaalt voor het menu de gewone prijs en de 2de persoon betaalt voor dit menu slechts € 17,50.

VOORGERECHTEN

HERT
tartaar van hertensteak / champignon / geconfijt ei11,50
SINT-JACOBS
sint-jacobsvrucht / crème van pastinaak / ibericoham / kruidensausje12,50

HOOFDGERECHTEN

EVERZWIJN
everzwijnkroon / polenta / winterse groenten / mosterdsaus / pickles26,50
FAZANT
pastei van fazant / champignon / waldorfsalade / amandelkroket24,50
PLADIJS
pladijs / saffraansaus / risotto / boschampignons / waterkers25,50
CHAMPIGNON (V)
toast / gebakken boschampignons / truffel / look16,90

DESSERTEN

CREME BRULEE
crème brûlée / caramel / gebrand aan tafel8,00
CHOCOLADEFONDUE
brusselse wafel / vers fruit / warme chocoladesaus / chocolade-ijs8,00


Onze suggesties zijn ook te combineren met gerechten van onze vaste kaart : website menukaart

Bekijk zeker ook onze Eindejaarsbrochure : Feestcollectie anno 2017-2018 – brochure

 

 

© Prestige Media