Suggesties

MENU’S

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart35,00
DAGMENU
Verse dagsoep + dagschotel15,50
MONDAYS@CORSENDONKS HOF – MENU (van 1 okt. ’17 t.e.m. 31 maart ’18)
Op maandagavond na 17.00u serveren we het ‘Menu van de Chef’ volgens het principe : “Tweede persoon aan halve prijs.”  1 persoon betaalt voor het menu de gewone prijs en de 2de persoon betaalt voor dit menu slechts € 17,50.

VOORGERECHTEN

EEND
carpaccio van eend / gekarameliseerde appel / notencrumble / mangodressing13,50
NOORSE VIS
Noorse visschotel / zalm / heilbot / forel / rivierkreeftjes / sambalmayo / wasabi14,00

HOOFDGERECHTEN

KABELJAUW
gebakken kabeljauw / peterselieboter / tuinboon / prei / knolselderpuree24,00
KALF
kalfskroontje / rozemarijn / Luikse salade / krieltjes / boontjes / spek / champignons / Provençaalse saus25,50
KIP
kipfilet / vulling van mozzarella / pasta / kerstomaat / Italiaanse saus22,50
LASAGNE (V)
vegetarische lasagne / paprika / courgette / ui / wortel / champignon16,50

DESSERTEN

IJSKOFFIE
ijsgekoelde koffie / kahlua / donut7,50
ETON MESS
mascarpone / yoghurt / rode vruchten / crumble van amandel / meringue8,00


Onze suggesties zijn ook te combineren met gerechten van onze vaste kaart : website menukaart

Bekijk zeker ook het Valentijnsmenu : Valentijnsmenu

 

© Prestige Media