Suggesties

MENU’S

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart35,00
DAGMENU
Verse dagsoep + dagschotel15,50
MONDAYS@CORSENDONKS HOF – MENU (van oktober tot april)
Op maandagavond na 17.00u serveren we het ‘Menu van de Chef’ volgens het principe : “Tweede persoon aan halve prijs.”  1 persoon betaalt voor het menu de gewone prijs en de 2de persoon betaalt voor dit menu slechts € 17,50.
BARBECUEWEEKEND
Op zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus doen we er nog een schepje ‘zomer’ bij met het BARBECUEWEEKEND.  Meer info via deze brochure : Zomerfolder 201762,00

VOORGERECHTEN

ZALM
zalm / mascarpone / rode zuring / citrus12,50
TOMAAT
ravioli van zongedroogde tomaat / salsa van rode ui en tomaat / gazpacho van tomaat14,00

HOOFDGERECHTEN

ZEETONG
noordzeetong / botersaus / limoen / gefrituurde spinazie / tartaar / puree / gedroogd spek27,00
RUNDSSTEAK TERRE ET MER
rundssteak / gepaneerde nobashi garnaal / kreeftensaus / 2 x aubergine : als crème en gegrild / frietjes  25,50
MOSSELEN NATUUR
klassiek gebracht / frietjes24,50
MOSSELEN SPECIAAL
Aan u de keuze : look / witte wijn / provençaal / Corsendonk26,00

DESSERTEN

TEA-TIME
panacotta / ijs / crème brûlée / telkens van groene thee7,50
VANILLE
mousse van vanille / compote van rood fruit / millefeuille7,50


Onze suggesties zijn ook te combineren met gerechten van onze vaste kaart : website menukaart

 

COCKTAILS & MOCKTAILS

VIRJIN MOJITO
Limoen / suiker / sprite / verse munt /7,00
DISARONNO SOUR
Disaronno / vers citroensap / suiker7,00
BARON DE CHANTECLERC
Rose mousseux / 0% Vol. Alchohol6,80
COCKTAIL ELDERFLOWER
Cava / soda / vlierbloesem / munt / limoen5,80
MARTINI ROYAL BIANCO/ROSATO
Martini Rosato of Bianco / cava7,80
GIN-TONIC ALCHOLVRIJ
Basilicum / gember / limoensap / tonic7,00
COINTREAU FIZZ
Cointreau / soda / limoensap7,00

Neem zeker ook eens een kijkje in onze zomerbrochure : Zomerfolder 2017

 

 

© Prestige Media