Suggesties

MENU’S

MENU VAN DE CHEF
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze suggestiekaart35,00
DAGMENU
Verse dagsoep + dagschotel15,50
MONDAYS@CORSENDONKS HOF – MENU (van 1 okt. ’17 t.e.m. 31 maart ’18)
Op maandagavond na 17.00u serveren we het ‘Menu van de Chef’ volgens het principe : “Tweede persoon aan halve prijs.”  1 persoon betaalt voor het menu de gewone prijs en de 2de persoon betaalt voor dit menu slechts € 17,50.

VOORGERECHTEN

EEND
carpaccio van eend / gel van bloedappelsien / pompelmoes14,50
TARBOT
tartaar van tarbot / luchtige kruidenmayonaise / crème van avocado / komkommer14,50

HOOFDGERECHTEN

WILDSTOVERIJ
stoverij van wild / witlof / appel / veenbes / kroket22,50
SCHELVIS
filet van schelvis / bearnaise / savooikool met spekjes / aardappelpuree 25,50
HERTENHAM
pasta / boschampignons / truffelolie / hertenham21,00
DIM – SUM (V)
Oosterse maaltijdsoep / limoen / sojasaus / dim-sum van groentjes17,50

DESSERTEN

APPEL
tarte tatin van appel / vanille-ijs8,00
BROWNIE
brownie / kastanjemousse / frambozencrème7,50


Onze suggesties zijn ook te combineren met gerechten van onze vaste kaart : website menukaart

Bekijk zeker ook onze Eindejaarsbrochure : Feestcollectie anno 2017-2018 – brochure

 

 

© Prestige Media